Friday, February 23, 2007

Such Great Heights

Var på en Arri SR1 16mm kurs i veckan med Anna-karin. Vi var dom första och vad vi trodde först dom enda som dök upp på kursen. Det var fler som skulle komma men dom ringde inte ens och sa att dom itne skulle komma. Weirdos. Men efter en timme så kommer det en joppe, smidigt. Så läraren får börja om från början o köra igenom allt som vi gått igenom för honom också. Lite dumt av läraren egentligen för han får ju egentligen skylla sig själv om han kommer försent för nu tog han ju våran tid, våra pengar pga det. Så det slutade med att vi inte hann med och gå igenom allt vi skulle gå igenom. Det riktigt dåliga var att den killen inte ens var intresserad av foto på något sätt. Eller film av den delen, han pratade bara om Dv-kameror och att han var intresserad av berättandet och möjligen regi. men vad gjorde killen där då gaah. Anyways, kursen var bra förutom den lilla tiden vi hade, men jag blev lite besviken på att det inte var en nyare kamera än en SR1a, en SR3a hade ju vart perfekt.

Men läraren sa att han skulle försöka fixa en uppföljningskurs i Maj där vi skulle få filma loss på en filmrulle o vara med i scanningsprocessen o sånt. Blir förhoppningsvis kul!

Imorn kväll blir det att jobba på filmen Snöänglar. Ska bli kul! Kommer vara ute hela natten och spela in här i Kista som tur är, nära till värmen sen när vi slutar vid två-tre.

Nästa vecka blir det besök på kringla P. Dom gör bildretuschering, scannar, skriver ut osv osv. Ska bli intressant.

Förhoppningsvis blir det klipptid också, phew, håret är långt nu!

Glöm inte Oscarsgalan i helgen! På söndag natt tror jag det är på Kanal 5s nya kanal, Kanal 9 som har premiär då!

Stay Tuned!
_

Då var det dags att börja videoblogga lite. Börjar med en Postal Service video som är riktigt snygg.
Älskar såna rena vita miljöer, tuffa skyddsdräkter och industrirobotar! Postal Service är ett av mina favoritband, sångaren Ben Gibbard, är även sångare i bandet Death Cab For Cutie som också är ett av favoritbanden.



Hittade även den här Applereklamen, som är i princip identisk med musikvideon. Det var visst samma regissör som gjort reklamen som gjort musikvideon. HmMmm...



Några sköna reklamfilmer.

Börjar med en japansk. Bisarro?



Godzilla Vs Robot = Hummer H3? Smart!



Jag älskar BredbandsBolaget!

No comments: